“Şahsiyet” Dizisinin Amerika Prömiyeri Büyük İlgi Gördü

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olan “Şahsiyet” dizisi, Amerika’da prömiyer yaptı. Los Angeles’ın ünlü Sony Stüdyoları’nda düzenlenen gala, 13 Kasım’da GAİN’de yayınlanmaya başlayacak olan dizinin ikinci sezonunun tanıtımı için gerçekleştirildi.

Hollywood Türk Film ve Drama Günleri’nde Bir İlk

Hollywood Türk Film ve Drama Günleri kapsamında gerçekleşen organizasyon, Türk dizilerinin Amerika’da prömiyer yapması açısından bir ilki temsil ediyor. Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı ve polisiye-drama türündeki “Şahsiyet” dizisi, beş yıl aradan sonra ikinci sezonuyla geri dönüyor.

"Şahsiyet" Dizisinin Amerika Prömiyeri Büyük İlgi Gördü

Yıldızlar Geçidi

Galaya, Meryem Uzerli, Engin Altan Düzyatan, Ebru Şahin gibi ünlü isimlerin yanı sıra GAİN Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Kilimci de katıldı. “Şahsiyet” dizisinin 10 bölümlük ikinci sezonunun ilk iki bölümü, 13 Kasım’da izleyiciyle buluşacak.

Bu etkinlik, Türk televizyon dizilerinin uluslararası alanda gösterdiği başarının ve ilginin bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. “Şahsiyet” dizisinin Amerika’daki bu başarılı prömiyeri, Türk yapımı dizilerin dünya çapında nasıl bir yankı uyandırdığının da bir kanıtı niteliğinde.

Exit mobile version