Sakla Beni” Dizisinin İlk Bölümü Bu Akşam Star TV’de Yayında

Sakla Beni" Dizisinin İlk Bölümü Bu Akşam Star TV'de Yayında

Star TV’nin yeni dizisi “Sakla Beni”, ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyor. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in yer aldığı dizi, izleyicileri derin bir hikayeye davet ediyor. Dizide, Naz’ın çocukluğundan beri beklediği ve hayalini kurduğu gün nihayet gelmiştir; Mete yurt dışından evlenmek üzere dönmektedir. Bu durum iki aileyi de büyük bir heyecan ve telaşa sürükler. Ancak, Naz’ın sağ kolu ve adeta yaşamdaki kum torbası olan İncila için durum biraz daha karmaşıktır. İncila ve Naz, birbirleri olmadan yaşamayı bile bilmeyen iki dosttur ve ne yazık ki kalplerinde aynı aşkı beslemektedirler. Naz için sevinmeye çalışan İncila, düğün haberiyle yıkılmıştır ve hayatın onlar için hazırladığı sınavın, düşündüğünden çok daha ağır olduğunu anlamak üzeredir.

Sakla Beni” Dizisinin İlk Bölümü Star TV’de Yayında

“Sakla Beni” dizisinin yapımını OGM Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor. Senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek gibi isimlerin yanı sıra Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak ve Tamer Levent gibi deneyimli ve renkli oyuncular bulunuyor.

İzleyici Beklentisi

“Sakla Beni” dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarıyor. İlk bölümün yayınlanmasıyla birlikte, dizinin nasıl bir izlenim bırakacağı ve takipçi kitlesini ne kadar etkileyeceği merak konusu.

Exit mobile version