Sandık Kokusu dizisinde Filiz kimdir? Gerçek adı ne ve kaç yaşında?

Sandık Kokusu dizisinde Filiz kimdir? Gerçek adı ne ve kaç yaşında?

Demet Akbağ, “Sandık Kokusu”nun hayatın içinden bir hikaye olduğunu ve izleyicilerin samimi ve gerçek bir senaryoyla karşılaşacaklarını vurguluyor. Dizi, hayatın kendisi kadar sahici bir anlatıma sahip olacak ve Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de izleyiciyle buluşacak. Bu yapımın, Türk televizyonlarında yeni bir soluk getirmesi ve izleyiciler tarafından sevilmesi bekleniyor.

Demet Akbağ’ın Yeni Projesi: “Sandık Kokusu”

Show TV’de yayınlanacak olan “Sandık Kokusu” dizisi, O3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenilmiş bir proje. Dizinin senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından yazılmış, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay yapmış ve yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.

Demet Akbağ’ın Rolü ve Dizideki Karakteri

Usta oyuncu Demet Akbağ, “Sandık Kokusu”nda Filiz karakterine hayat veriyor. Akbağ, karakteri hakkında şunları söylüyor: “Filiz, evliliğinde aldığı, akla hayale gelmeyecek darbenin travmasına rağmen hayat enerjisini hiç yitirmemiş bir kadın. Bakımlı, süslü, kendine gösterdiği özen ile alımlı tatlı bir yanı var. Ama aynı zamanda izledikçe seyirci görecek ki içinde duygusal, kırılgan halen travmanın acısını yaşayan bir kadın var.” Akbağ, bu projenin etkileyici hikayesi ve güçlü yapım ekibi nedeniyle kendisine cazip geldiğini belirtiyor.

Exit mobile version