Sandık Kokusu dizisinden ilk fotoğraf karesi geldi! İşte dizinin konusu ve oyuncuları

Sandık Kokusu dizisinden ilk fotoğraf karesi geldi! İşte dizinin konusu ve oyuncuları

“Sandık Kokusu” dizisi Show TV’nin merakla beklenen yeni projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. O3 Medya yapımı olan bu dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alırken, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay üstleniyor ve yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi değerli oyuncuların başrolleri paylaştığı dizi, güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesi ve aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklerle özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu anlatıyor.

Sandık Kokusu dizisinden son detaylar

“Sandık Kokusu”nun yayın tarihi olarak 6 Aralık Çarşamba günü belirlenmiştir​​. Show TV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi “Sandık Kokusu”, Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi usta isimlerin başrollerini paylaştığı bir yapım olarak 6 Aralık Çarşamba günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Güçlü bir kadının mücadelesini ve aile kavramının derinliklerini işleyecek olan dizi, geçmişin izlerini sürerek geleceğe yolculuk ediyor.

O3 Medya İmzasını Taşıyan Dizinin Arkasındaki Ekip

“Sandık Kokusu”, O3 Medya’nın titiz çalışmaları sonucu hayat buluyor. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı ve Nezaket Coşkun’un yönetmenliğini üstlendiği dizi, tanıtım çekimleriyle de izleyicilerin merakını kamçılıyor. Dramatik öğeleriyle dikkat çekecek olan bu yeni seri, aile ve özgürlük temalarını ekrana taşıyacak.

Exit mobile version