Sandık Kokusu ne zaman başlıyor? Konusu ne?

Sandık Kokusu ne zaman başlıyor? Konusu ne?

“Sandık Kokusu”, güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Dizide, Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı Karsu karakteri, oğlunun kayboluşu sonrasında içine düştüğü çaresizlikten kurtulmak ve ailesini yeniden bir araya getirmek için mücadele ederken, Demet Akbağ’ın hayat verdiği Filiz karakteriyle de duygu yüklü bir anne-kız ilişkisi ekranlara taşınacak. Metin Akdülger’in üçüncü bölüm itibarıyla dahil olacağı ve sürpriz bir yazar karakterine hayat vereceği dizinin, Show TV’de çarşamba günleri izleyici karşısına çıkacak olması, dizinin takipçileri için heyecan verici bir gelişme olarak öne çıkıyor. Yapımın Adana’dan İstanbul’a uzanan mekânları ve karakterlerin derinliği, “Sandık Kokusu”nu bu sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri haline getirmeye aday gösteriyor​​.

“Sandık Kokusu” Yayın Gününde Değişiklik

Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci’nin başrollerini paylaştığı “Sandık Kokusu” dizisinin yayın gününde değişiklik yapıldı. Show TV’de izleyiciyle buluşacak olan dizi, Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleminden çıkma. Dizi, önceden 30 Kasım Perşembe günü yayınlanacağı düşünülürken, yeni planlamaya göre çarşamba günleri ekranlara gelecek.

Dizinin Konusu

“Sandık Kokusu”, üç çocuk annesi Karsu’nun, oğlu Kuzey’in kaybolmasının ardından Adana’dan İstanbul’a gelerek hayata tutunma hikayesini anlatacak. Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ, anne kız rolünde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yeni Katılanlar ve Beklenen Tarih

Diziye Metin Akdülger “Atilla” karakteriyle 3. bölümden itibaren dahil olacak ve izleyicilere sürprizli bir yazar rolü sunacak​​.

“Sandık Kokusu”, izleyicilerin ve dizi dünyasının merakla beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Yayın günündeki bu değişiklikle birlikte, dizinin hikayesine ve oyuncu performanslarına olan ilgi daha da artmış durumda. İzleyiciler, yeni bölümlerin yayınlanacağı çarşamba günlerini sabırsızlıkla bekliyor.

Exit mobile version