“Saplantı” Dizisinden Bir Flaş Ayrılık Daha! Nilsu Berfin Aktaş Diziyi Bıraktı

"Saplantı" Dizisinden Bir Flaş Ayrılık Daha! Nilsu Berfin Aktaş Diziyi Bıraktı

Star TV’nin merakla beklenen dizilerinden biri olan “Saplantı”, yönetmen değişikliğiyle gündeme gelmişti. Ünlü yönetmen Hilal Saral’ın projeyi devralmasının ardından, dizide önemli bir ayrılık daha yaşandı. 12 Kasım 2023 tarihli haberde, Nilsu Berfin Aktaş’ın diziden ayrıldığı duyuruldu.

“Saplantı” Dizisinden Bir Flaş Ayrılık Daha

Star TV’nin merakla beklenen dizilerinden biri olan “Saplantı”, yönetmen değişikliğiyle gündeme gelmişti. Ünlü yönetmen Hilal Saral’ın projeyi devralmasının ardından, dizide önemli bir ayrılık yaşandı. Başrollerini Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş’ın paylaşması planlanan diziden, Nilsu Berfin Aktaş’ın ayrıldığı duyuruldu. Aktaş, dizi için saçlarının rengini değiştirmişti.

Dizideki Oyuncu Kadrosu ve Değişiklikler

Dizinin senaryosu yenilenirken, şu an net olan iki oyuncu var: Ünlü aktör Erkan Petekkaya ve Yeşilçam’ın değerli oyuncularından Hülya Darcan. Bu ikili, dizide anne oğlu karakterlerini canlandıracak. Nilsu Berfin Aktaş’ın ayrılığı, dizinin kadrosunda önemli bir değişiklik olarak dikkat çekiyor.

Bu haber, “Saplantı” dizisinin kadrosundaki son gelişmeleri ve Nilsu Berfin Aktaş’ın ayrılığını detaylandırmakta, dizinin takipçileri için önemli bilgiler sunmaktadır.

Exit mobile version