Şarkıcı Edis sahnede Kızılcık Şerbeti ve Fatih göndermesiyle şaşırttı: Nefret ediyorum

Şarkıcı Edis sahnede Kızılcık Şerbeti ve Fatih göndermesiyle şaşırttı: Nefret ediyorum

Edis’in “Kızılcık Şerbeti” dizisine olan ilgisi ve Fatih karakterine gösterdiği tepki, dizinin popülerliğini ve toplumsal etkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Edis, bu konuda oldukça net ifadeler kullanarak, dizinin ne kadar geniş bir kitleye hitap ettiğini ve toplumda ne kadar büyük bir yankı uyandırdığını kanıtlamış oldu.

Edis, “Kızılcık Şerbeti” Dizisinin Fatih Karakterine Tepki Gösterdi

Popstar Edis, Harbiye Açıkhava’da verdiği konserlerle 15 bin kişiyle buluştu. Bu konserler sırasında, Edis’in “Kızılcık Şerbeti” dizisini yakından takip ettiği ortaya çıktı. Dizi, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir proje olarak bu sezonun en çok konuşulanları arasında yer alıyor.

Edis ve “Kızılcık Şerbeti”

Edis, konseri sırasında “Kızılcık Şerbeti” dizisine olan ilgisini ve tutkusunu dile getirdi. Dizinin Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman da konseri izleyenler arasındaydı. Edis, konser sırasında Doğukan Güngör’ün canlandırdığı Fatih karakterine tepki gösterdi.

Edis’in Fatih’e Tepkisi

Edis, Müjde Uzman’a seslenerek şu ifadeleri kullandı: “Ben Kızılcık Şerbeti’ni çok seyrediyorum arkadaşlar… Yani çok da sinirliyim Fatih’e, nefret ediyorum… İyi ki getirmedin onun yanında… Görmek bile istemiyorum onu… Hani diyorlar ya ‘Biz rolümüzü yapıyoruz, biz oyuncuyuz’… Ona da kesinlikle inanmıyorum, onu tanımıyorum öyle bir kimseyi… Sen çok tatlısın ama biz de sadece güno var… Kocaman bir alkış Müjde’ye…”

Dizi ve Toplumsal Etkisi

“Kızılcık Şerbeti” dizisi, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir yapıya sahip. Edis gibi ünlü isimlerin de diziye olan ilgisi, dizinin ne kadar geniş bir kitleye hitap ettiğini gösteriyor.

Exit mobile version