Selahattin Paşalı’nın eşi gündem oldu! Selahattin Paşalı’nın eşi Lara Paşalı kimdir, gerçek soyadı ne, kaç yaşında?

Selahattin Paşalı’nın eşi gündem oldu! Selahattin Paşalı’nın eşi Lara Paşalı kimdir, gerçek soyadı ne, kaç yaşında? Bu sezon ekranların sevilen yapımlarından biri olan Ömer dizisinde başrolü Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır paylaşıyor. Ömer karakterine hayat veren Selahattin Paşalı’nın eşi merak konusu oldu.

Selahattin Paşalı’nın eşi gündem oldu!

Dizideki başarısından dolayı özel hayatı merak edilen ünlü ismin eşi Lara Paşalı’nın güzelliği gündem oldu. Paşalı’ya takipçileri sosyal medyada “Ne şanslı adamsın”, “Yerli Barbara Palvin” yorumlarında bulundu.

Selahattin Paşalı'nın eşi gündem oldu! Selahattin Paşalı’nın eşi Lara Paşalı kimdir, gerçek soyadı ne, kaç yaşında?

 Lara Paşalı kimdir, gerçek soyadı ne, kaç yaşında?

Güzelliği ve fiziği ile insanların beğenisini toplayan Lara Tümer, hayatının bir döneminde Kanada’nın Toronto şehrinde yaşamıştır. Seyehat etmeye bayılan güzel isim Lara Tümer, bugüne dek Küba, Meksika, Kanada ve Amerika gibi dünyanın en popüler ülkerine seyehat etmiştir.

Ailesinin de oldukça merak edilmesi ile Lara Tümer kimin kızı? Şeklinde araştırılan güzel ismin, ne yazık ki ailesine dair bilgiler bulunmuyor.  Lara Tümer estetiksiz hali şeklinde internette sık sık araştırmalar yapılsa da güzel ismin estek yaptırığ yatırmadığı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.

Sanata da oldukça düşkün olan Lara Tümer, sosyal medya hesaplarından sanatla ilgili paylaşımlarda yapıyor. Tam bir hayvan dostu olan Lara Tümer’in Venice isminde bir kedisi ve Nessie isminde bir köpeği var. Lara Tümer mesleği ile de sık sık merak ediliyor.

Bir eğitmen olduğu bilinen Lara Tümer, Seneca Koleji’nden Erkek Çocukluk Eğitimi diploması almıştır. Buna ek olarak iyi derecede İngilizce bilen güzel isim Lara Tümer’in Montessori Eğitimi (2 – 6 yaş) sertifikası da bulunuyor. Yakışıklı oyuncu Nisan 2022’de bir süredir beraber olduğu Lara Tümer ile evlendi. Çiftin Leyla Pera isminde bir çocukları bulunuyor.

Exit mobile version