Selen Görgüzel’den Ertuğrul Bitlis açıklaması!

Selen Görgüzel’den Ertuğrul Bitlis açıklaması! Selen Görgüzel, yıllar önce nişanlandığı ve ardından ayrılık kararı aldığı Ertuğrul Bitlis ve bir erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Görgüzel, gazetecilere, “Denk geldik, yemek yedik” açıklamasında bulundu.

Selen Görgüzel’den Ertuğrul Bitlis açıklaması!

Habertürk’ten Volkan Özdemir’in haberine göre; Geçtiğimiz aylarda Hamdi Alkan ile evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel, yıllar önce nişanlandığı ve ardından ayrılık kararı aldığı Ertuğrul Bitlis ile birlikte bir alışveriş merkezindeydi.

Selen Görgüzel'den Ertuğrul Bitlis açıklaması!
Görgüzel, Bitlis ve diğer erkek arkadaşıyla birlikte yemek yerken objektiflere yansıdı. Saatlerce oturup, sohbet eden üçlü, daha sonra mekandan ayrılırken gazetecilerin kendilerini görüntülemesiyle birbirlerinden uzaklaştı. Selen Görgüzel, basın mensuplarına, “Denk geldik, yemek yedik” diyerek, hızlı adımlarla oradan ayrıldı.

8 yıllık evlilik bitti!

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, 8 yıllık evliliklerini noktalamıştı. Görgüzel, “Karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız” demişti. Hamdi Alkan da bu sözleri sosyal medya sayfasına taşımıştı.

Exit mobile version