Selen Öztürk  Yürek Çıkmazı kadrosuna dahil oldu!

Selen Öztürk  Yürek Çıkmazı kadrosuna dahil oldu! Yürek Çıkmazı nefes kesen hikâyesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Gold Film’in ilgiyle izlenen dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katılıyor. Sektörün değerli isimlerinden Selen Öztürk, Serdar Gözelekli’in yönettiği TRT’nin dizisinin ekibine katıldı.

Selen Öztürk  Yürek Çıkmazı kadrosuna dahil oldu!

Gold Film’in ilgiyle izlenen dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katılıyor. Selen Öztürk diziye Kader rolüyle dahil olacak ve Yılmaz’la (Mesut Akusta) karşılaşıp ailenin hayatına dahil olacak.

Selen Öztürk  Yürek Çıkmazı kadrosuna dahil oldu!

Selen Öztürk kimdir?

1980 yılında İzmir’de doğan Selen Öztürk 2004’te Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. “Kamelyalı Kadın”, “Beş Yıl Geçince”, “Leonce ile Lena” , “Hırçın Kız”, “7-Şekspir Müzikali”, “Bakarsın Bulutlar Gider” ve “İntiharın Genel Provası” oyunlarında oynadı. “7-Şekspir Müzikali” oyunuyla Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri Müzikal /Komedi dalında Gençlik Özel Ödülü ile Ankara Sanat Kurumu Övgüye Değer Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu. “Bakarsın Bulutlar Gider” oyunundaki rolü ile Afife Jale Tiyatro ödüllerinde En İyi Kadın Oyuncu, “İntiharın Genel Provası” oyunundaki rolü ile 2018 Sadri Alışık Oyuncu ödüllerinde Komedi / Müzikal kategorisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adaylıkları bulunmaktadır.

Oyun Atölyesi’nde sergilenen Hırçın Kız ve Araf oyunları ile Bab-ı Tiyatro’nun “Varolmayan Ayşe’nin Maceraları” oyunlarının müziklerini yapmıştır. Bab-ı Tiyatro’ya oyununda yaptığı çalışma Tiyatro Dergisi Ödülleri’nde En İyi Oyun Müziği adaylığını getirmiştir. Karayılan, Cümbür Cemaat Aile, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı, Hatırla Gönül, Payitaht Abdülhamit, Azize dizilerinde ve “Çiçero”, Naim” ve “Mücadele Çıkmazı” sinema filmlerinde yer aldı. 2011’de Evos Angels ve Kırmızıtürk tarafından “Yılın En İyi Kadın Seslendirme Sanatçısı” ödülünü alan Selen Öztürk, 2015 yılında Fazıl Say’ın Türk Bestecilerin çocuklar için yaptığı eserleri çalıp hikayelerini yazdığı “Çocuklar İçin” albümünde Anlatıcı olarak yer almıştır. Film, dizi, çizgi film, reklam ve sinema filmlerinde seslendirme yapmakta ve şarkı söylemektedir. Piyano, gitar, ukulele, mızıka, akerdeon çalabilen Öztürk’ün beste çalışmaları da bulunmaktadır. Selen Öztürk, “Çocukluk” dizisinde “Gülay” karakterine hayat vermektedir.

 

Exit mobile version