Selin Şekerci ile İbrahim Selim neden ayrıldı?

Selin Şekerci ile İbrahim Selim neden ayrıldı?

Selin Şekerci ile İbrahim Selim neden ayrıldı? Ne zaman sevgili olmuşlardı ve ilişkileri neden sona erdi?

Selin Şekerci ve İbrahim Selim’in ilişkisi, Türk magazin dünyasında oldukça dikkat çekti. Bu ilişki, Nisan 2021’de İbrahim Selim’in YouTube’daki popüler programına Selin Şekerci’nin konuk olmasının ardından başladı.

Selin Şekerci ile İbrahim Selim neden ayrıldı?

İlişkilerini 2021 Temmuz’unda doğrulayan çift, kısa bir süre sonra Marmaris tatilinde birlikte görüntülendi. Ancak bu ilişki uzun sürmedi ve 2022 Ocak ayında sona erdi. Selin Şekerci, 2022 Temmuz’da yeni sevgilisi Osman Yalın ile görüntülendi.

İlişkilerinin sona ermesi hakkında konuşan Selin Şekerci, İbrahim Selim ile aralarında “barışmalık bir şey olmadığını” ve birbirlerini çok sevdiklerini ifade etti. Ayrılık sonrası İbrahim Selim’in ilk açıklamasının ardından Selin Şekerci de, “Ben İbrahim’i çok seviyorum, o da beni çok seviyor ama tekrar birliktelik çok mümkün değil” şeklinde konuştu.

Bu ilişki, sosyal medyada da oldukça dikkat çekici paylaşımlara sahne oldu. Selin Şekerci’nin İbrahim Selim’in doğum gününde “Umarım uzun yıllarımız olur” demesinin ardından ayrılan çift, magazin gündemini uzun süre meşgul etti. İbrahim Selim, ayrılık sebebini “Birbirimize vakit ayıramadık, bir sorun yok” olarak açıkladı.

Bu ayrılık, her iki tarafın da kariyerlerinde yoğun bir dönemde gerçekleşti ve magazin basını tarafından yakından takip edildi.

Exit mobile version