Selin Yeninci İtalyan Canale 5’teki Verissimo programına konuk oldu

Selin Yeninci İtalyan Canale 5'teki Verissimo programına konuk oldu

Başarılı oyuncu Selin Yeninci, İtalya’nın en çok izlenen televizyon kanalı “Canale 5″te yayınlanan ve dünyanın pek çok yerinden ünlü oyuncuların katıldığı “Verissimo” programına konuk oldu.

Selin Yeninci “Verissimo” Programına Katıldı

Programın tarihi 28 Ekim 2023 olarak belirtilmiş. Selin Yeninci, geçtiğimiz hafta Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MipCom Fuarı’na katılmış ve kendi yapım şirketi SY Production’ın yeni projelerini tanıtmıştı. Milano kentinde sevenleriyle buluşan Yeninci, programın ünlü sunucusu Silvia Toffanin tarafından büyük bir övgüyle karşılandı.

Selin Yeninci’nin Açıklamaları

Selin Yeninci, programda “Sıfırdan başlattığım hayat hikayeme, kendime ve hayallerime inanıyorum. İzleyenlerin sevgisini bu kadar derinden hissetmek, çalışkanlığın ve saygının alkışlandığı bir dünyanın temsilcisi olma serüveni benim için çok heyecan verici” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İzleyici Sayısı ve Sosyal Medya Etkisi

Verissimo programı, Avrupa’nın ve İtalya’nın en çok izlenen programlarından biri olarak biliniyor. Selin Yeninci’nin katıldığı bu bölümü yaklaşık 1 milyon kişi izledi ve program sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Exit mobile version