Serenay Sarıkaya’nın yeni Netflix dizisinin adı ve konusu belli mi?

Serenay Sarıkaya’nın yeni Netflix dizisinin adı Netflix’in heyecanla beklenen yeni dizisi “Kimler Geldi, Kimler Geçti”nin kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Ay Yapım ve Bambini Film’in prodüksiyonu olan bu dizi, usta senarist Ece Yörenç’in kaleminden çıkıyor. Dizinin başrollerinde ise sevilen isimler Serenay Sarıkaya ve Metin Akdülger yer alıyor.

Serenay Sarıkaya’nın yeni Netflix dizisi

Sarıkaya, dizide bir avukatlık ofisinde çalışan ‘Leyla’ karakterine hayat verecek. Sarıkaya’nın yanı sıra dizinin erkek başrolleri de belli oldu. Metin Akdülger, ‘Ömer’ karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. ‘Cem’ karakterini ise başarılı oyuncu Hakan Kurtaş canlandıracak.

Dizinin bir diğer önemli karakteri olan ‘Sarp’ı ise Ahmet Rıfat Şungar’ın canlandıracağı öğrenildi. Bertan Başaran’ın yönetmen koltuğuna oturacağı bu dizinin diğer kadın başrol oyuncuları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. “Kimler Geldi, Kimler Geçti”, yakında Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Serenay Sarıkaya'nın yeni Netflix dizisinin adı ve konusu belli mi?

Ne zaman yayınlanacak?

Beklentilerin yüksek olduğu dizinin diğer kadın başrol oyuncuları henüz açıklanmadı. Ancak önümüzdeki günlerde bu bilginin de paylaşılacağı belirtildi. Dizi ekibi, kadronun tamamlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürürken, izleyicilerin de yeni dizinin heyecanla beklediği görülüyor.

Netflix’in yeni dizisi “Kimler Geldi, Kimler Geçti”nin ne zaman yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı. Ancak dizi takipçilerinin yeni sezonun bu iddialı yapımını merakla beklediği bir gerçek. Ay Yapım imzalı dizi, kaliteli oyuncu kadrosu ve deneyimli ekibiyle izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Exit mobile version