Serhat Kılıç Kirli Sepeti dizisiyle anlaştı! Kirli Sepeti konusu ne, oyuncuları kimler?

Serhat Kılıç Kirli Sepeti dizisiyle anlaştı! Kirli Sepeti konusu ne, oyuncuları kimler? Başarılı oyuncu Serhat Kılıç dizide Feyyaz karakterini canlandıracak.

Serhat Kılıç Kirli Sepeti dizisiyle anlaştı

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Medyapım’ın Ayça Bingöl’lü yeni dizisi olan Kirli Sepeti ile el sıkıştı. Merve Girgin’in kurucu yönetmeni olduğu ve aynı mahallede yaşayan bir grup temizlikçinin hikayesini anlatan dizide Serhat Kılıç’ta “Feyyaz” karakterine hayat verecek.

Kirli Sepeti konusu ne, oyuncuları kimler?

Feyyaz, Hayriye’nin (Ceren Moray) temizliğe gittiği evin sahibi ve aynı zamanda da Yasemin’in (Bestemsu Özdemir) eşini canlandıracak. “Biz evlerini temizledik, kalplerini değil” sloganıyla çekilen dizinin çekimleri ağustos ayında başlayacak.

Serhat Kılıç Kirli Sepeti dizisiyle anlaştı! Kirli Sepeti konusu ne, oyuncuları kimler?

Lüks bir sitenin temizlikçilerinin gözünden yaşanan olayların ekrana aktarıldığı dizide her şey “Meryem” isimli temizlikçinin intihar etmesiyle başlıyor. Bir gazetecinin olayı araştırması her şeyin seyrini değiştiriyor. Merve Girgin’in kurucu yönetmeni olduğu dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.  Ayça Bingöl‘ün (Songül) yanı sıra Serkay Tütüncü (Kahraman), Ceren Moray (Hayriye), Cansu Tosun (Medine), Aydan Şener (Canan), Bestemsu Özdemir (Yasemin) ve Melisa Döngel (Aylin) ve Deniz Sarıkaş‘ın (Ahmet) rol aldığı diziye Billur Melis Koç da katıldı.

Exit mobile version