Sevinç Erbulak Saklambaç dizisinde

Sevinç Erbulak Saklambaç dizisinde

Sevinç Erbulak, Star TV’nin merakla beklenen “Saklambaç” dizisine katıldı. Bu dizi, OGM Pictures tarafından hazırlanıyor ve senaryosunu Armağan Gülşahin yazıyor. Sevinç Erbulak, dizide annesinin adı olan “Füsun” karakterine hayat verecek.

Sevinç Erbulak Saklambaç dizisinde

Dizi, aile ilişkileri ve arka planda dönen entrikaları ele alacak. Füsun karakteri, Mete’nin (Uraz Kaygılaroğlu) teyzesi olarak karşımıza çıkacak. Dizi, 10 yaşında annesiz kalan İncila (Cemre Baysel) ve zengin bir evde yatılı olarak işe başlamaya hazırlanan halası Müberra’nın sahneleriyle başlayacak. İncila, evin prensesler gibi el üstünde tutulan kızı Naz’la aynı evde büyüyecek.

Sevinç Erbulak kimdir?

Sevinç Erbulak, Türkiye’de tanınmış bir sanatçı ailesinin kızı olarak doğmuştur. 20 Ekim 1975’te İstanbul’da dünyaya gelen Sevinç Erbulak, ünlü tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Tiyatrocu bir anne (Füsun Erbulak) ve babanın (Altan Erbulak) kızı olan Sevinç, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Bale bölümünde eğitim almıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuş ve bu bölümde eğitmenlik de yapmıştır.

Televizyon dizileri ve sinema filmlerinde de rol almış olan Sevinç Erbulak, 2006 yılında Avukat Dalin Midyat ile evlenmiş ve bu evlilikten Zeynep Kavin adında bir kızı dünyaya gelmiştir. Sevinç Erbulak, 2013 Taksim Gezi Parkı protestoları sırasında “Gezerken” adlı oyunda da yer almıştır.

Ablası Ayşe Erbulak, Dağhan Külegeç ve Özden Özgürdal ile birlikte 2014’te Erbulak Evi’ni kurmuşlardır. Erbulak Evi, oyunculuk, yazarlık ve çizerlik alanlarında eğitim vermektedir ve Sevinç Erbulak bu kurumda oyunculuk alanında görev almaktadır.

Exit mobile version