Şevket Çoruh ile Ozan Güven aynı tiyatro sahnesinde! Oyunlarının adı ne, hangi tiyatroda oynuyor?

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, dördüncü sezonunu heyecanla beklenen “Taxim” adlı oyunla açıyor. Oyunda Şevket Çoruh ve Ozan Güven başrolleri paylaşırken, Mert Asutay, Nergis Çorakçı, Seçkin Özdemir, Ömür Arpacı, Rüya Demirbulut, Ahmet Balta, Kemal Yazıcı ve Cem Evsen gibi isimler de kadroda yer alıyor. “Taxim” oyunu, kara komedi ve gerilimin iç içe geçtiği bir hikaye sunuyor.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, İstanbulluları yaz aylarında tiyatro sanatıyla buluşturmayı hedefliyor. Açık havada, yıldızların altında, huzurlu bir bahçe ortamında gerçekleşen tiyatro performanslarıyla izleyicilere keyifli bir deneyim sunuluyor.

Şevket Çoruh ile Ozan Güven aynı tiyatro sahnesinde! Oyunlarının adı ne, hangi tiyatroda oynuyor?

Şevket Çoruh ile Ozan Güven aynı sahnede

“Taxim” oyunu, 5 Temmuz Çarşamba ve 6 Temmuz Perşembe akşamları KüçükÇiftlik Bahçe’de sahnelenecek. Oyun, derinlikli ve mizahi bir metne sahip olup, eğlenceli karakterler ve insan doğasının çelişkilerini ortaya çıkarıyor. “Taxim”, maskelerin düştüğü bir hayatta kalma kavşağında farklı insanların bir araya geldiği hikayeyi anlatıyor.

“Taxim” oyununun senaryosu, Álex de la Iglesia ve Jorge Guerricaechevarría tarafından kaleme alınan “El Bar” adlı İspanyol filminin uyarlamasıdır. Metin danışmanlığını Caner Güler ve Ozan Güven yaparken, yönetmen koltuğunda Emrah Eren bulunmaktadır. Kara komedinin doruklarına ulaşan oyunda, yaşamın sınırlarında gidip gelen bir hikaye anlatılmaktadır.

Exit mobile version