Şeyma Subaşı’nın düğününe kimler gidecek davet listesi belli oldu

Şeyma Subaşı’nın düğününe kimler gidecek? Şeyma’nın düğünü için davet listesi belli oldu. Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi 5 Mayıs tarihinde Fas Marakeş’te evlenecek. İki gün sürecek düğünde Şeyma, iki farklı gelinlik giyecek ve İstanbul’dan sadece 15 kişiyi davet edecek. Davetli listesi içinde Dila Tarkan, Dağhan Doğruer, Gökmen-Ayşegül Şeynova, Kasım Garipoğlu, Cemal Can Seven, Burak Ateş, Türker Yücel, Selim Sankaya, Mert Vidinli, Laura Margarita, Elisabeth Mas, Nastassia Jacober ve Zoheer Majhadi bulunuyor. 

Şeyma Subaşı’nın düğününe kimler gidecek?

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi’nin evlilik hazırlıkları tam gaz devam ediyor. İki gün iki gece sürecek düğünü, 5 Mayıs’ta Marakeş’te gerçekleştirilecek. Şeyma Subaşı, düğün için İstanbul’dan sadece 15 kişiyi Marakeş’e götüreceği açıklandı.

Düğün günü, 17.00’de bir kokteylle başlayacak. Şeyma, kokteylde ilk gelinliğiyle katılacak. Ardından, 01.00’a kadar sürecek bir parti düzenlenecek. Ertesi gün ise, düğün yemeğiyle devam edilecek ve Şeyma ikinci gelinliğini giyecek. Düğün, 23.30’da başlayacak after partiyle son bulacak.

Şeyma Subaşı'nın düğününe kimler gidecek davet listesi belli oldu

İstanbul’dan davetiye alan 15 kişilik davetli listesi, Dila Tarkan, Dağhan Doğruer, Gökmen-Ayşegül Şeynova, Kasım Garipoğlu, Cemal Can Seven, Burak Ateş, Türker Yücel, Selim Sankaya, Mert Vidinli, Laura Margarita, Elisabeth Mas, Nastassia Jacober ve Zoheer Majhadi gibi isimleri içermekte.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi’nin evlilik hazırlıkları, büyük bir heyecanla bekleniyor ve düğün detayları da zamanla netlik kazanıyor. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, 5 Mayıs tarihinde Marakeş’te nikah masasına oturacaklar ve hayatlarının en önemli gününü yaşayacaklar.

Düğün ne zaman ve nerede?

Düğün 5 Mayıs saat 17.00’de kokteylle başlayacak ve 01.00 kadar sürecek bir parti ile devam edecek. İkinci gün akşamı ise düğün yemeği ile devam edilecek ve düğün after parti ile son bulacak.
Exit mobile version