Sezon finali beklenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisine flaş oyuncu!

Sezon finali beklenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisine flaş oyuncu! Alparslan Büyük Selçuklu dizisi TRT’nin en sevilen dizilerinin başında geliyor. Barış Arduç’un başrolünü oynadığı dizi pazartesi akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Yeni bir değişiklik olmazsa bu sezon sonu bitmesi planlanan dizinin kadrosuna flaş bir oyuncu katılıyor.

Sezon finali beklenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisine flaş oyuncu!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu Kaan Yalçın, Akli Film imzalı dizinin kadrosuna dahil olacak. Yalçın, Alparslan’ın abisi Kavurd beye hayat verecek.

Sezon finali beklenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisine flaş oyuncu!

Kaan Yalçın kimdir?

20 Mayıs 1975 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu kamera karşısına ilk olarak Son Türbedar adlı sinema filmiyle geçmiştir. Bugüne kadar Leylan, Arka Sıradakiler, Yeter, Arka Sokaklar ve Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi projelerde rol almıştır. 2018 yılında ise Atv ekranlarında yayınlanan Beni Bırakma dizisinde Vedat karakterini canlandırmaktadır.

Kaan Yalçın’ın rol aldığı yapımlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Beni Bırakma

Komşular

Bu Şehir Arkandan Gelecek

Memur Muzaffer

Adanalı

Leylan

Arka Sıradakiler

Arka Sokaklar

 

 

Exit mobile version