Show TV’nin Yeni Dizisi “Sandık Kokusu” Kadrosuna Levent Can Katıldı

Show TV'nin Yeni Dizisi "Sandık Kokusu" Kadrosuna Levent Can Katıldı

Show TV’nin yeni dizisi “Sandık Kokusu,” bugün Adana’da sete çıktı. Dizi, anne ve kız arasındaki güçlü çatışmayı ekrana taşıyacak. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün senaryosunu yazdığı, O3 Medya imzalı dizinin yönetmenliğini Nezaket Coşkun üstleniyor. Dizinin aralık başında yayına girmesi planlanıyor.

Ana Karakterler ve Hikaye

Dizide, Özge Özpirinçci “Karsu” karakterini, Demet Akbağ ise Karsu’nun annesi “Filiz” karakterini canlandıracak. Necip Memili, Karsu’nun eşi “Reha” rolünde izleyici karşısına çıkacak. Metin Akdülger “Atilla” ve Kayhan Açıkgöz ise “Cevdet” karakterini oynayacak. Dizi, annesine emanet ettiği oğlunun kaybolmasıyla büyük bir travma yaşayan Karsu’nun hikayesini anlatacak.

Levent Can Kadroya Katılıyor

Dizinin kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Tecrübeli aktör Levent Can, dizinin ilerleyen bölümlerinde ekibe katılacak. Bu katılım, dizinin dinamiklerini ve izleyici ilgisini daha da artırması bekleniyor.

Bu gelişmeler, dizinin hayranları tarafından büyük bir merak ve ilgiyle karşılandı. “Sandık Kokusu” dizisinin nasıl bir izlenim bırakacağı ve Levent Can’ın karakterinin ne olacağı şimdiden merak konusu.

Exit mobile version