Siyasete yeniden dönen ünlü oyuncu Manisa’da oy kullandı

Siyasete yeniden dönen ünlü oyuncu Manisa'da oy kullandı

Manisa’da iki kez kıl payı milletvekilliğini kaybeden Payitaht Abdülhamit dizisinin ‘Tahsin Paşa’sı Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti’den 1. sırada gösterilen Manisa’nın Akhisar’da oyunu kullandı.
Manisa’da daha önce iki kez milletvekili adayı olan ve onun iki seçimi de çok az bir farkla kaybeden Payitaht Abdülhamit dizisinin Tahsin Paşa’sının ünlü oyuncusu yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti’den birinci sıra milletvekili adayı olduğu Manisa’da oyunu kullandı. Oyunu doğup büyüdüğü Akhisar ilçesindeki evlerinin karşısında bulunan Misak-ı Milli İlkokulu’nda 1306 nolu sandıkta sahibi Yenişehirlioğlu, seçimle ilgili olanları söyledi:
“Memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun. Ben de bu seçimlerde oyumu çocukluğumdan beri evimizin karşısında bulunan Misak-ı Milli İlkokulunda ibadet. kutsamak için uğurlu olmasını istiyoruz. Sıkıntısız, kazasız belasız şu ana kadar takip ettiğimiz netice gayet güzel. Herhangi bir sıkıntı yaşanmadan, yürütmenin demokrasi geleneği dört dörtlük ortaya konulmuş durumda. Bu da ülkede beni çok mutlu ediyor. Bütün sandıkları dolaştım. Gördüğüm o ki insanlarımızın oylarını kullanan, herhangi bir provokasyon yok, herhangi bir sahne yok. Bu da Türkiye’nin ileri demokrasisini toplamaya ne kadar yol alacağını gösteriyor. Birlik beraberliğimizi koruyacağız. Demokrasinin gereğine saygı kurallarız. Umarım ki kaldığımız yerden devam etmeye devam ederiz.”

Exit mobile version