Soner Türker Azer rolüyle Çöp Adam dizisinde

Soner Türker Azer rolüyle Çöp Adam dizisinde

“Çöp Adam” dizisinin yeni sezonu, izleyicileri için birçok sürprizle geliyor. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı bu popüler dizi, yeni sezonun ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak.

Dizinin Yeni Senaristleri ve Yönetmeni

Dizinin yeni sezonunda senarist kadrosunda değişiklikler yaşandı. Daha önceki sezonlarda farklı isimlerin kaleminden çıkan hikayeler, bu sezon Meriç Demiray, Volkan Sümbül, Okan Başar Bahar ve Pınar Göktaş tarafından yazılacak. Ayrıca, reyting rekortmeni dizilerde yönetmenlik yapmış olan Çağrı Vila Lostuvalı, “Çöp Adam”ın yeni sezon bölümlerini yönetiyor.

Dizideki Yeni Karakterler

Yeni sezonda diziye katılan isimler arasında değerli oyuncu Derya Alabora da bulunuyor. Alabora, dizide polis müdürü Viran karakterini canlandırıyor. Ayrıca, “Avlu”, “Mahkum”, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ve “Yalnız Kurt” gibi dizilerde performansıyla öne çıkan Soner Türker de “Çöp Adam” kadrosuna dahil oldu. Türker, dizide Özbekistan’dan gelen ve İstanbul’da bir çeteye dahil olan Azer karakterini canlandıracak. Azer’in hikayesi, karısı ve çocuklarını Türkiye’ye getirebilmek için çeteye katılması ve bu süreçte Tamer’le (Engin Altan Düzyatan) yollarının kesişmesi üzerine kurulu.

Yeni Sezonun Getirdiği Beklentiler

“Çöp Adam”ın yeni sezonu, izleyicilere hem duygusal hem de aksiyon dolu anlar vaat ediyor. Özellikle Peri (Elçin Sangu) ve Tamer’in (Engin Altan Düzyatan) yaşadığı zorluklar, bebekleri Devrim’in kaçırılması ve peşinden gelen sır dolu olaylar, yeni sezonda izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Önümüzdeki bölümlerde neler olacağı ise büyük bir merak konusu.

Exit mobile version