Sözcü TV’den ayrılan Çağla Atlı’nın veda mesajı! Çağla Atlı kimdir?

Sözcü TV’den ayrılan Çağla Atlı’nın veda mesajı! Çağla Atlı kimdir? Sözcü TV son dönemde ayrılık rekoru kırıyor. Ekrana en çok yakışan, başarılı haber spikerlerinden Çağla Atlı bugün kanalla yollarının ayrıldığını duyurdu.

Sözcü TV’den ayrılan Çağla Atlı’nın veda mesajı!

Çağla Atlı “Herkese merhaba yeni bir duyuru ile karşınızdayım! Gecemizi gündüzümüze katarak emekle, heyecanla kurduğumuz, ilk açılışı ben ve Murat Muratoğlu’nun birlikte sunduğumuz program Sabah Şerifleri ile yaptığımız Sözcü Televizyonu’yla yollarımız ayrıldı. Başka ekranlarda görüşmek dileğiyle….” mesajını yayınladı.

Ülkenin pek çok alanı gibi işini iyi yapanlara değil, kendi adamlarına kadro açmaya çalışan yöneticilerin egemenliğinde olan medya sektöründe gelenek bozulmadı. Alişar Delek, Sözcü TV yönetimine gelir gelmez Yılmaz Özdil döneminde işe alınan kadronun büyük kısmını işten çıkardı.

Sözcü TV'den ayrılan Çağla Atlı'nın veda mesajı! Çağla Atlı kimdir?

Çağla Atlı kimdir?

Çağla Atlı üniversite eğitimini Giresun Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde tamamlamıştır. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirmiştir. Çağla Atlı meslek hayatına Kanal A’da başlamıştır. Burda İşte Haber ve haber bültenini sundu. Sonrasında Kanal 24’de geçiş yaptı. Çağla Atlı, 2019 yılında itibaren de TV 100 kanalında haber spikeri ve sunucusu olarak görev yapmıştır. Günümüzde Sözcü Tv’de sabah haberlerini sunmaktadır. Çağla Atlı kiminle evli? Çağla Atlı Tahsin Güner ile evli ve 1.70 metre boyunda ve yaklaşık 55 kilo ağırlığındadır.

Exit mobile version