Sümeyye Aydoğan Gaddar dizisinin başrolünde

Sümeyye Aydoğan Gaddar dizisinin başrolünde

Sümeyye Aydoğan Gaddar dizisinin başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikte rol alacak.

“Gaddar” Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu

FOX’un merakla beklenen yeni dizisi “Gaddar”ın kadın başrol oyuncusu sonunda belli oldu. Dizi, Sinan Öztürk’ün yönetmenliğinde ve Hürer Ebeoğlu’nun senaryosuyla Ay Yapım tarafından hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy’un erkek başrolde olduğu dizide, kadın başrol oyuncusu büyük bir merak konusuydu.

Kadın Başrol Oyuncusu

Kulislerde dolaşan son bilgilere göre, dizinin kadın başrol oyuncusu Sümeyye Aydoğan olacak. Sümeyye Aydoğan, daha önce “Duy Beni” dizisinde ve “Hatıran Yeter” filmi ile “Dönence” dizisinde başrol oynamıştı. Aydoğan, dizide Aydan karakterini canlandıracak.

Karakter Detayları

Sümeyye Aydoğan’ın canlandıracağı Aydan karakteri, Levent ile oldukça güçlü bağlarla bağlı iki aşığı canlandıracak. Levent askerdeyken güzellik yarışmasına katılan Aydan, seyirci karşısına sürprizli bir rolle çıkacak.

“Gaddar” dizisinin kadın başrol oyuncusu Sümeyye Aydoğan olarak netleşti. Dizi, izleyiciler için heyecan dolu ve sürprizli anlar vaat ediyor. Sümeyye Aydoğan’ın canlandıracağı Aydan karakteri, dizinin dinamiklerine yeni bir boyut katacak.

Exit mobile version