Sümeyye Aydoğan’ın yeni dizisi Dönence ne zaman yayınlanacak?

Sümeyye aydoğan donence dizisi

Kanal D’nin yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizi Dönence, izleyicilerle buluşmak için geri sayıma başladı. Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı dizi, 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dönence, Cannes’dan ödülle dönen “Exceptional” dizisinin uyarlaması olup, İsrail formatlı bir dizi olarak Fransa’da 2022 MIPCOM Cannes Diversify TV Ödülü’ne layık görüldü. Dizi, duygusal dolu hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla büyük merak uyandırıyor.

Sümeyye Aydoğan ve Dönence dizisi

Dönence’nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yanı sıra Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya ve Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor. Dönence’nin duygusal ve merak uyandıran hikayesi, 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.

Dönence, beklenen ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanırken, diziye duyulan ilgi her geçen gün artıyor. Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun başarılı performanslarıyla dikkat çeken yapım, özgün ve etkileyici senaryosuyla izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunmayı hedefliyor. Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğinde çekilen dizi, İzmir Foça’da gerçekleştirilen çekimleriyle de doğal ve etkileyici bir atmosfer oluşturuyor. Dönence’nin 4 Temmuz’da başlayacak olan ilk bölümü büyük bir heyecanla beklenirken, izleyicilerin bu duygusal ve sürprizlerle dolu yolculuğa katılmak için sabırsızlandığı gözleniyor.

Exit mobile version