Survivor 2023 yarışmacıları depremi biliyor mu, Türkiye’ye döndüler mi? Survivor devam edecek mi?

Survivor 2023 yarışmacıları depremi biliyor mu, Türkiye’ye döndüler mi? Survivor devam edecek mi? Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük deprem tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Onbinlerce can kaybının yaşndığı felakette binlerce bina yıkıldı. Yeni sezonu geçtiğimiz ay başlayan Survivor 2023’ün yeni bölümleri de deprem nedeniyle ara verdi. İzleyenlerin, “Survivor yarışmacıları depremi biliyor mu?, Survivor 2023 devam edecek mi?” araştırması da başladı.

Survivor 2023 yarışmacıları depremi biliyor mu, Türkiye’ye döndüler mi? Survivor devam edecek mi?

Survivor 2023 yarışmacıları depremi biliyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremde 10 ilde büyük yıkım yaşandı. Onbinlerce insanın hayatını kaybettiğ felakette, binlerce bina da yıkıldı.

Yeni sezonu geçtiğimiz ay başlayan Survivor 2023 programı da deprem nedeniyle ara verdi. Yarışmayı takip edenler, “Survivor yeni bölüm ne zaman, Survivor devam edecek mi?” sorularına yanıt arama başladı.

Survivor 2023 yarışmacıları depremi biliyor mu, Türkiye'ye döndüler mi? Survivor devam edecek mi?

Survivor 2023 devam edecek mi?

Deprem felaketi nedeniyle televizyon kanallarında yayın akışı değişti. Tüm kanallar deprem özel yayınlarıyla devam ederken, dizi ve yarışmalar da ertelendi. Survivor 2023 yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu. Tv 8 deprem özel yayınlarıyla devam ederken Dominik’te gerçekleşem yarışmaya da ara verildi.

Yarışmacılar türkiye’ye döndü mü?

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor 2023’te yarışmacıların Türkiye’ye dönüp dönmediği konusunda bir açıklama yapılmadı. Survivor yeni bölümlerinin ilerleyen günlerde ekrana gelmesi bekleniyor.

 

Exit mobile version