Survivor anlat bakalım yarışmasını kim kazandı?

Survivor anlat bakalım yarışmasını kim kazandı?

Survivor anlat bakalım yarışmasını kim kazandı? Survivor 2023’ün 76. bölümü ekrana geldi ve ödül oyunu oynandı. Anlat Bakalım oyununda gönüllüler takımı kahve ve çikolata ödülünü kazandı. Cumartesi günü dokunulmazlık oyunu oynanacak ve ada konseyinde buluşacak yarışmacılar belirlenecek. Ödül oyununu hangi takım kazanacak ve dokunulmazlık oyununu kim kazanacak henüz belirlenmedi.

Survivor anlat bakalım yarışmasını kim kazandı?

Survivor 2023’ün 76. bölümünde, Anlat Bakalım oyunu oynandı. Bu oyunda, ünlüler ve gönüllüler takımları kelime anlatma yarışmasında birbirlerine karşı yarıştılar. Bil Bakalım, Anlat Bakalım ve Çiz Bakalım etaplarında, takımlar yasaklı kelimelere başvurmadan doğru kelimeyi anlatmaya çalıştılar.

Anlat Bakalım oyununun sonunda gönüllüler takımı kahve ve çikolata ödülünü kazandı. Oyun sırasında keyifli anlar yaşandı ve renkli görüntüler ortaya çıktı.

Cumartesi günü ise dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyunundan sonra ada konseyinde buluşacak yarışmacılar belirlenecek. Ödül oyununu hangi takım kazanacak ve dokunulmazlık oyununu kim kazanacak henüz belirsizdir. Yarışmacılar, bu hafta yaşanacak olaylar için stresli ve heyecanlı bekleyişte.

Exit mobile version