Survivor Asena neden büyük tepki topladı?

Survivor Asena neden büyük tepki topladı? Survivor’ın dünkü bölümünde eleme potasına giren Fatih Kılıçarslan, konseydeki konuşmasında duygularına hakim olamadı. Fatih’in hemen arkasında oturan Asena Demirbağ, Fatih’in duygusal konuşması yaşanırken kendisini tutamayarak gülmeye başladı. Demirbağ’ın mimik ve hareketleri izleyicilerden yoğun tepki alırken, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Survivor Asena neden büyük tepki topladı?

Survivor’ın dünkü bölümünde eleme potasına giren Fatih Kılıçarslan, konseydeki konuşmasında duygularına hakim olamadı. Fatih’in hemen arkasında oturan Asena Demirbağ, Fatih’in duygusal konuşması yaşanırken kendisini tutamayarak gülmeye başladı. Demirbağ’ın mimik ve hareketleri izleyicilerden yoğun tepki alırken, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Survivor 2023 yarışması hız kesmeden devam ederken, Ada Ünlüler ve Gönüllüler’in nefes kesen mücadelesine sahne oluyor. Kırmızı ve mavi takımın nefes kesen müsabakalarının sonunda yarışmacılar bir bir hayallerine veda ediyor. Survivor’da bu hafta boyunca eleme potasına giden isimler ise; Cansu, Aziz, Alper, Fatih, oldu.

Survivor Asena neden büyük tepki topladı?

Konseyde konuşan Fatih Kılıçarslan, o sırada duygularına hakim olamadı. Fatih’in arkasında oturan Asena Demirbağ’ın mimikleri ve hareketleri kameralara yansıdı. Fatih’in duygusal anlar yaşadığı sırada Demirbağ’ın kendini tutamayıp gülmesine izleyiciler ve sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi.

Birleşme partisi ne zaman?

Konseyde birleşme partisiyle ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, tarihin yaklaştığını işaret etti ve o tarihe kadar sürecin nasıl ilerleyeceğini anlattı. Ilıcalı açıklamada; “Survivor’da birleşme yakınlaşmıştır. 2 hafta sonra birleşme partisi olacak. Bu arada kötü haberim var. Birleşmeye kadar hızlandırılmış eleme var; o yüzden 2 değil 3 yarışmacı veda edecek. Birleşmeden 1 gün önce eleme olacak. Ara verdiğimiz dönem var o yüzden elemeyi hızlandıracağız. Üç yarışmacı giderse birleşme sayısı güzelleşiyor. Bir veda olacaktı ama bir veda biraz hüzünlü olacak. ” ifadelerini kullandı.

 

Exit mobile version