Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 21 Mayıs Pazar

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 21 Mayıs Pazar

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 21 Mayıs Pazar oyununda hangi takım yarışı önde götürdü? Survivor 2023’ün 106. bölümünde dokunulmazlık ve ödül oyunları oynanacak. Yarışmacılar, dokunulmazlık oyununun ardından ada konseyinde buluşacak ve eleme adaylarını belirleyecekler.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2023’te 105. bölümde bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Çeyrek final mücadelelerinde yarışmacılar zorlu bir parkurda karşılaştı. Özgür, Yusuf ve Nefise, sıralama için yaptıkları yarışta en iyi dereceleri elde ederek finale çıktılar. Ancak Nefise’nin elenmesiyle finale Özgür ve Yusuf kaldı. Son etapta Yusuf, Özgür’e karşı üstünlük sağlayarak dokunulmazlık oyununu kazandı ve eleme adayını belirleme hakkını elde etti.

Yusuf, haftanın ilk eleme adayı olarak Aziz’in ismini verdi. Aziz, eleme potasına girdiğini ve bu durumdan dolayı kendini kötü hissettiğini belirtti. Kendi performansından memnun olmadığını ve Yusuf’u tebrik ettiğini ifade etti. Aziz, önümüzdeki iki gün boyunca dokunulmazlık kolyesini takmak ve imajını düzeltmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Exit mobile version