Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 4 Haziran Pazar

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 4 Haziran Pazar

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da haftanın ikinci bireysel dokunulmazlık yarışmasını Nefise kazandı. Bu yarışmada finalde Nefise ile Özgür yarıştı ve Nefise, 5-3’lük skorla dokunulmazlık oyununu kazandı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın ikinci eleme adayı ise Özgür oldu.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2023’teki haftanın ikinci bireysel dokunulmazlık yarışmasında, yarışmacılar kıyasıya mücadele ettiler. Son iki yarışmacı olan Nefise ve Özgür arasında gerçekleşen finalde, Nefise üstün performansıyla öne çıktı. Nefise, 5-3’lük skorla bireysel dokunulmazlık oyununu kazandı ve bu hafta için kendini güvenceye aldı.

Dokunulmazlığı kazanamayan Özgür ise, haftanın ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Bu, onun bu hafta için eleme potasında yer alacağı anlamına geliyor.

Önümüzdeki bölümde yine dokunulmazlık oyunu oynanacak ve bu oyunun sonucunda yeni eleme adayları belirlenecek. Yarışmacılar, ada konseyinde buluşarak kimlerin adını eleme adayı olarak söyleyeceklerini belirleyecekler.

Survivor 2023’ün bir sonraki bölümü 4 Haziran Pazar akşamı TV8’de yayınlanacak. Bu, yarışmanın 120. bölümü olacak ve izleyiciler, hangi yarışmacının Survivor’da kalacağını ve kimin eleneceğini öğrenmek için heyecanla bekliyorlar.

Exit mobile version