Survivor Murat Eken evli mi eşi kim? Survivor Murat’ın eşinin adı ne?

Survivor Murat Eken evli mi? Elendiği gece yaptığı açıklamada “Onu, sesini çok özledim” diyen Survivor Murat’ın eşi kim? Survivor Murat Eken evli mi? Murat Eken, 7 Ağustos 2016 tarihinde Gizem Önen ile dünya evine girdi.

Survivor Murat Eken evli mi eşi kim?

Survivor, Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri. Her sezon farklı yarışmacılarla birlikte hayatta kalmaya çalışan yarışmacılar, izleyicilerin ilgisini çekiyor. 2017 yılında başlayan Survivor’da yarışan Murat Eken, eleme gecesi yaptığı açıklamada eşini özlediğini dile getirerek izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, Survivor Murat Eken evli mi? Eşinin kim olduğu merak konusu oldu.

Survivor Murat Eken evli mi eşi kim? Survivor Murat'ın eşinin adı ne?

Survivor Murat Eken Kimdir?

Murat Eken, 1984 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olan Eken, birçok farklı sektörde iş deneyimleri edindi. 2017 yılında başlayan Survivor yarışmasında yer alan Eken, yarışmada gösterdiği performansla adından söz ettirdi.

Survivor Murat’ın Eşi Kim?

Murat Eken, 7 Ağustos 2016 tarihinde Gizem Önen ile dünya evine girdi. Gizem Önen, 1986 doğumlu ve ticaret yapıyor. Murat Eken, eleme gecesi yaptığı açıklamada eşini özlediğini belirtmişti. Ancak yarışmadan elenmesiyle birlikte, eşi Gizem Önen ile yeniden bir araya geldi.

Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgiyle takip ediliyor. Yarışmada yer alan yarışmacıların özel hayatları da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Murat Eken’in evli olduğu ve eşinin Gizem Önen olduğu ortaya çıktı. Yarışmadan elenmesine rağmen, eşiyle yeniden bir araya gelen Murat Eken’in hayranları da bu haberle sevindiler.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla tanınan ve daha sonrasında pek çok dizi ve filmde yer alan Murat Eken, eşi Gizem Önen ile boşandı. Çift, 4 yıllık sevgililik döneminin ardından 2016 yılında Şile’de yaptıkları düğünle dünya evine girmişlerdi. 150 kişinin katıldığı düğünde sade bir tören düzenlenmiş ve çiftin yakın çevresi katılım sağlamıştı.

Exit mobile version