Taha Duymaz ve annesi saatlerdir göçük altında! Acılı abla gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu

Taha Duymaz ve annesi saatlerdir göçük altında! Acılı abla gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu. Hatay’da meydana gelen depremde annesi ve bazı aile üyeleriyle enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan haber alınamıyor. Saatlerdir annesi ve kardeşine ulaşamadıklarını söyleyen abla Semiha Duymaz, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu.

Taha Duymaz ve annesi saatlerdir göçük altında!

Kahramanmaraş’ta 7.7 büyüklüğünde depremi Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır çok şiddetli bir şekilde hissedildi. Çektiği yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz da annesi ve bazı aile üyeleriyle enkaz altında kaldı. Fenomenin ablası Semiha Duymaz da çektiği videoyla ailesi için yardım istedi.

Hatay’da yaşayan kardeşi Taha Duymaz ve annesinin akraba ziyaretine gittikleri esnada depreme yakalandıklarını söyleyen acılı abla Semiha Duymaz, “Orada hiç kimse yok göçük altında kalmışlar, Akevler Betonsan, lütfen yardım edin” diyerek adres bilgilerini paylaştı.

Taha Duymaz ve annesi saatlerdir göçük altında! Acılı abla gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu

 

Exit mobile version