Talya Çelebi Gelin dizisinin başrolünde

Talya Çelebi Gelin dizisinin başrolünde

Kanal 7’nin yeni günlük dizisi “Gelin” için başrol oyuncuları açıklandı. Yönetmenliğini Taner Tunç’un yapacağı ve yapımcılığını Hüseyin Türkyıldırır’ın üstleneceği dizide, başrol kadın oyuncu olarak Talya Çelebi yer alacak. Çelebi, dizide “Hançer” karakterine hayat verecek. Erkek başrolde ise Cenay Türksever’i izleyeceğiz. Hafta sonu sete çıkması planlanan dizinin detayları ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor​​.

“Gelin” Dizisi ile Ekranlara Yeni Bir Soluk

Kanal 7’nin iç yapımları arasına katılan “Gelin” dizisi, yakında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Taner Tunç’un yönetmen koltuğunda oturacağı ve Hüseyin Türkyıldırır’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, şimdiden merak uyandıran detayları ile dikkat çekiyor.

Başrolde Talya Çelebi Var

Dizinin kadın başrol oyuncusu olarak Talya Çelebi seçildi. Daha önce “Aile” dizisinde genç Selin Şekerci karakterini başarıyla canlandıran Çelebi, “Gelin” dizisinde “Hançer” karakterine hayat verecek. Erkek başrolde ise yetenekli oyuncu Cenay Türksever’in olacağı açıklandı.

Sete Çıkış ve Beklentiler

Hafta sonu sete çıkması planlanan “Gelin” dizisi, günlük dizi severler için yeni bir alternatif olacak. Oyuncu kadrosunun performansı ve dizinin konusu, izleyici kitlesi tarafından büyük bir merakla bekleniyor. “Gelin” dizisinin, Kanal 7’nin günlük dizi geleneğini sürdürüp sürdüremeyeceği ise zamanla görülecek​​.

Exit mobile version