Taner Ölmez, Barış Telli’nin Hayat Hikayesini Beyaz Perdeye Taşıyacak

Taner Ölmez, Barış Telli'nin Hayat Hikayesini Beyaz Perdeye Taşıyacak

Ünlü oyuncu Taner Ölmez, Ampüte Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli’nin hayat hikayesini anlatan “Hayatla Barış” adlı filmde başrolü üstlenecek. Ölmez, bu özel projede Telli’nin hayatını beyaz perdeye taşıyacak.

Taner Ölmez, projede yer almak için uzun süre görüşmelerde bulundu ve sonunda anlaşma imzalandı. Ölmez ve Telli, bu özel projede bir araya gelmenin heyecanını paylaştı. Telli, Taner Ölmez’in bu rolü canlandırmasını çok istediğini belirtirken, Ölmez de Telli için, “Muhteşem bir sporcusun, bu umut dolu başarı hikayesini hayata geçirecek olmak benim için de ayrıcalık” ifadelerini kullandı.

Film Hakkında Detaylar

“Hayatla Barış” filminin yapımcılığını Four Story Prodüksiyon üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Ekin Pandır otururken, senaryosunu Koray Yeltekin kaleme aldı. Senaryo danışmanlığını Burak Göral’ın yaptığı filmde, müziklerin başında Fahir Atakoğlu bulunuyor. Film, 28 Ağustos’ta sete çıkacak. Filmin kadın başrol oyuncusunun kim olacağı ise yakın zamanda açıklanacak.

Taner Ölmez Kimdir?

Taner Ölmez, Türk televizyon ve sinema dünyasının başarılı oyuncularından biridir. Birçok dizi ve filmde yer alarak adından sıkça söz ettiren Ölmez, yeteneği ve performansıyla eleştirmenlerden tam not almıştır.

Barış Telli Kimdir?

Barış Telli, Ampüte Futbol Milli Takımı’nın yıldız oyuncularından biridir. Spor kariyeri boyunca birçok başarıya imza atan Telli, azmi ve kararlılığıyla gençlere ilham veren bir isimdir.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version