Teşkilat 72. bölüm fragmanı izle! Teşkilat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Teşkilat 72. bölüm fragmanı izle! Teşkilat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Teşkilat 72. bölüm fragmanı izle! Teşkilat yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? TRT1’in popüler dizisi Teşkilat’ın 71. bölümü dün akşam yayınlandı ve oldukça heyecanlı gelişmelerle doluydu. Siyah İnci, Francis’in yardımıyla kaçmayı başardı ve ekip Hangar’a planlanan saldırıyı gerçekleştirdi. Ancak operasyon beklenen sonucu vermedi ve Hartley’in sonraki adımlarına karşı ekip hazırlıklarını yapmaya başladı.

Korkut ve Efkar’ın Berlin’de yürüttükleri görevlerde örgütün Avrupa sorumlusu Ferman Azadi’yi takip ettikleri ortaya çıktı. Ancak Siyah İnci’nin adamı Efkar’ı yaralayarak yerlerini tespit etti ve Helen ve Korkut gerçek kimlikleriyle karşı karşıya geldi.

Teşkilat 72. bölüm fragmanı izle

Ekip, çok tehlikeli bir operasyonu başarıyla tamamladı ve Hartley ve Siyah İnci’yi şaşırttı. Zehra da Siyah İnci ile yeniden karşılaştı ve ondan emanetini geri aldı.

Teşkilat’ın 72. bölüm fragmanı henüz yayınlandı. Dizinin yeni bölümleri her Pazar TRT1’de yayınlanmaya devam edeceği biliniyor. Dizinin reytingleri ise oldukça yüksek ve hayranları tarafından heyecanla takip ediliyor.

Exit mobile version