Teşkilat dizisi sezon finali ne zaman? Son bölümün tarihi belli mi?

Teşkilat dizisi sezon finali ne zaman? Son bölümün tarihi belli mi?

Teşkilat dizisi sezon finali ne zaman? TRT’nin sevilen macera dizisinde son bölümün tarihi belli mi? Teşkilat dizisinin sezon finali tarihi belli oldu ve Haziran ayının son haftasında yayınlanacak. Dizi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın operasyonlarını konu alıyor ve 3. sezonunda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Başrollerde Murat Yıldırım ve Deniz Baysal yer alıyor ve dizinin yönetmenliğini Burak Arlıel yapıyor.

Teşkilat dizisi sezon finali ne zaman?

Dizide, kadroda yapılan değişikliklerle ilgili haberler de dikkat çekiyor. Çağlar Ertuğrul’un ayrılmasıyla diziye ünlü bir ismin katıldığı belirtiliyor. Murat Yıldırım’ın dizide yer almasıyla birlikte kadronun zenginleştiği ifade ediliyor. Dizinin 3. sezonunda David Hartey ile mücadele edileceği bilgisi paylaşılıyor.

Teşkilat dizisi, reyting sıralamalarından memnun olan TRT 1 yönetiminin bir sezon daha devam etme kararı aldığı belirtiliyor. Dizinin ortalama 13-14.5 reyting ortalamasına sahip olduğu ve final yapması beklenmediği ifade ediliyor. Sezon finalinin Haziran ayının sonunda yayınlanacağı ve Eylül ayında izleyicilerle tekrar buluşacağı belirtiliyor.

Teşkilat’ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı da paylaşılıyor. Dizinin 4. sezonuyla birlikte Eylül ayında tekrar izleyicilerle buluşacağı ve kadroda büyük değişikliklerin olmayacağı belirtiliyor. Teşkilat, Pazar günleri yayınlanan diğer programlardan önemli bir şekilde ayrıştığı ve izlenme sıralamalarında üstün bir performans sergilediği ifade ediliyor.

Exit mobile version