Teşkilat Dizisine Scarlet Rolüyle Katılan Oyuncu Ebru Şam Kimdir?

Teşkilat Dizisine Scarlet Rolüyle Katılan Oyuncu Ebru Şam Kimdir?

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımı Teşkilat dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Ebru Şam, dizide “Scarlet” karakterini canlandıracak. Scarlet, Birleşmiş Milletler görevlisi ve baskın bir karaktere sahip sert bir kadındır. Ebru Şam, dizinin 82. bölümünde ekibe katılacak.

Ebru Şam’ın Kariyeri

Ebru Şam, 18 Ağustos 1990 tarihinde Solingen, Almanya’da doğmuştur. 33 yaşında olan oyuncu, 175 cm boyunda ve 54 kg ağırlığındadır. 2009 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olmuş ve Miss World yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir. Oyunculuk eğitimini Craft Oyunculuk Atölyesi’nde almıştır. Ebru Şam, daha önce “Adanalı” dizisinde Esra Komiser karakteri ile tanınmıştır.

Özel Hayatı

Ebru Şam’ın Instagram hesabı @ebru_sam kullanıcı adıyla yer almakta ve yaklaşık 50 bin takipçisi bulunmaktadır. Bir dönem Alp Navruz ile sevgili olan oyuncunun şu anda sevgilisi yoktur.

Bu bilgiler, Teşkilat dizisinin hayranları için oldukça ilginç ve merak uyandırıcıdır. Ebru Şam’ın dizide nasıl bir performans sergileyeceği ve karakterinin hikayesinin ne olacağı büyük bir merak konusu.

Exit mobile version