Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman final yapacak? Erken final mi söz konusu?

Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman final yapacak? Erken final mi söz konusu?

Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman final yapacak? Sevilen dizi için erken final mi söz konusu? FOX TV’de yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin sezon finali tarihi açıklandı. Dizi, 30 Mayıs 2023 Salı günü 7. bölümüyle sezon finali yapacak. Oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, Timuçin Esen, Hilmi Cem İntepe, Serhat Kılıç, Genco Özak, Baran Can Eraslan, Bahar Şahin, Sezin Akbaşoğulları, Esra Kızıldoğan ve Serkan Beşiroğlu gibi tanınmış isimler yer alıyor. Dizi, suç temalı bir hikayeyi ele alıyor.

Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman final yapacak?

Tetikçinin Oğlu dizisi, ilk bölümüyle 11 Nisan 2023 tarihinde izleyicilerle buluşmuş ve başlangıçta ilgi görmüştü. Ancak sonraki haftalarda izlenme sıralamalarında diğer dizilere göre geride kaldı ve popülerliğini koruyamadı. Gelecek sezon için devam edip etmeyeceği henüz belirsiz olan dizi, 30 Mayıs 2023 Salı günü sezon finali yaparak izleyicilerle son kez buluşacak.

Tetikçinin Oğlu dizisiyle FOX TV arasında yapılan sözleşme, ilk sezon için 8 bölüm olarak imzalandı. Dizinin 7. bölümü çekildikten sonra ekip İstanbul’a döndü. Yeni sezon için dizinin devam edip etmeyeceği konusu henüz belirsizliğini koruyor.

Dizinin gelecek sezon ekranda olması için çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Bunlardan bazıları, dizinin devam etmesi ancak başrol oyuncularının değişmesi ve daha çekici isimlerle dikkat çekmesi, başrol ve oyuncu kadrosunda değişiklikler yaparak yayın gününün değişmesi ya da diziye 7 bölüm süren macerasının son verilerek yeni sezonda final yapması gibi seçeneklerdir.

Exit mobile version