Tetikçinin Oğlu dizisinde Esat kimdir? Gerçek adı ne?

Tetikçinin Oğlu dizisinde Esat kimdir? Gerçek adı ne?

Tetikçinin Oğlu dizisinde Esat kimdir? Gerçek adı ne? Serhat Kılıç, Fox TV’deki “Tetikçinin Oğlu” isimli diziyle setlere dönüş yaptı. Hikayedeki Esat karakterini canlandıran oyuncu, hikayedeki ilk 2 bölüm geride kalmasına rağmen çok az sahnede yer alsa da hikayenin kilit noktasındaki bir karakter olduğu hemen anlaşıldı. Esat, sevgisiz büyümüş bir adam ve kendi babasını öldürmeye bile çekinmeyen, güç için kardeşlerinin hapse girmesine yol açan birisi.

Tetikçinin Oğlu dizisinde Esat kimdir?

Serhat Kılıç, sevgisiz büyümüş insanların ne yapabileceği konusunda meraklı ve bu tarz rolleri çok özel buluyor. Örneğin, Söz dizisindeki Çolak teröristi, Seksenler dizisindeki Ergun ve Maraşlı dizisindeki Necati gibi dizilerde de farklı karakterlerde izlemiştik onu.

Serhat Kılıç, Tetikçinin Oğlu dizisindeki Esat rolü ile de bilinmez bir adam kimliği ile ekranda yer alacak. Oyuncu, yaptığı açıklamada sevgisiz büyümüş bir adam olan Esat’ın ne zaman ne yapacağının kestirilemeyeceğini belirtti. Dizide Serhat Kılıç, Şevket Çoruh, Timuçin Esen ve Sezin Akbaşoğulları gibi tecrübeli isimler ile birlikte yer alıyor ve güçlü karakterleri temsil eden bu dört ismin hikayede yer alması beklenen bir durum.

Serhat Kılıç’tan Esat yorumu

Esat karakteri ile yine bilinmez bir adam kimliğine bürünen Serhat Kılıç rolü hakkında şunları söyledi:

“Esat çok sevgisiz büyümüş bir adam. Beni de en çok çeken galiba oynadığım karakterlerde bu oluyor. Çünkü sevgisiz büyümüş karakterin gerçekten ne zaman, ne yapacağını asla kestiremiyorsun. Sanıyorum dizimizde de uzun bir süre bunun neye mal olduğunu Esat üzerinden izleyeceğiz. Ne abi tarafından, ne küçük kardeşi, özellikle babası tarafından asla sevilmemiş, asla onaylanmamış, hiçbir şeye layık görülmemiş, sanki yokmuş gibi muamele edilmiş bir adam.”

Exit mobile version