Tetikçinin Oğlu dizisinde Yunus kimdir? Yunus gerçek adı ne?

Tetikçinin Oğlu dizisinde Yunus kimdir? Yunus gerçek adı ne?

Tetikçinin Oğlu dizisinde Yunus kimdir? Yunus karakterinin gerçek adı ne? Fox TV ekranlarındaki “Tetikçinin Oğlu” dizisinde Baran Can Eraslan Yunus karakterini canlandırıyor. Yunus, İskender’in yeğeni ve Huri’nin oğlu olarak tanımlanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu

Dizide İskender ve Tetikçi Korkmaz başrolde yer alırken, oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Sezin Akbaşoğulları, Bahar Şahin, Serhat Kılıç, Esra Kızıldoğan, Serkan Beşiroğlu, Kaya Akkaya gibi isimler bulunur. Senarist koltuğunda Gökhan Horzum yer almaktadır. Baran Can Eraslan, 18 Haziran 1990 tarihinde İzmir’de doğdu ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümünden mezun oldu. İngilizce ve eskrim sporu ile ilgilenir ve ilk profesyonel oyunculuk deneyimini “Yılanların Öcü” dizisinde yaşadı.

Tetikçinin Oğlu Yunus kimdr?

“Tetikçinin Oğlu” dizisi, Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Başrollerinde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh yer alırken, oyuncu kadrosunda popüler isimler de bulunuyor. Dizide İskender ve Tetikçi Korkmaz ön planda yer alırken, senaristliğini Gökhan Horzum yapmaktadır.

Baran Can Eraslan, dizide Yunus karakterini canlandırıyor. Yunus, İskender’in yeğeni ve Huri’nin oğlu olarak tanımlanıyor. Yunus, dayısı İskender tarafından yıllarca hor görülmüş ve kendisine saygı duymayan Yiğit’i boğarak öldürmüştür. Ancak, İskender’in tüm işlerine koşmasına rağmen hayalleri suya düşmüştür. Yunus’un Sibel ile olan ilişkisi de dizide yer alıyor.

Kişisel bilgileri

Baran Can Eraslan, 18 Haziran 1990 tarihinde İzmir’de doğdu. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümünden mezun oldu. İngilizce ve eskrim sporu ile ilgilenen Baran Can Eraslan, 178 cm boyunda ve 65 kg’dır. İlk profesyonel oyunculuk deneyimini “Yılanların Öcü” dizisinde yaşadı.

Exit mobile version