Tetikçinin Oğlu dizisine bomba konuk oyuncu!

Tetikçinin Oğlu dizisine bomba konuk oyuncu! FOX’ta seyirciyle buluşacak olan Tetikçinin Oğlu dizisinin çekimleri Bodrum’da başlıyor. Dizinin ilk bölümüne flaş bir isim konuk olacak.

Tetikçinin Oğlu dizisine bomba konuk oyuncu!

Tetikçinin Oğlu dizisinin çekimleri Bodrum’da başlayacak. Timuçin Esen, Şevket Çoruh ve Genco Özak’ı buluşturan “Tetikçinin Oğlu”nu Yağız Alp Akaydın’ın yönetecek. Efsane “Çukur” dizisinin yazarı Gökhan Horzum’un imza attığı dizinin ilk bölümüne flaş bir isim konuk olacak. FOX’ta seyirciyle buluşacak olan projeye yakışıklı oyuncu Hilmi Cem İntepe misafir olacak. İntepe “Yiğit” rolüne hayat verecek.

Tetikçinin Oğlu dizisine bomba konuk oyuncu!

Tetikçinin Oğlu dizi konusu şöyle özetlenebilir: Şevket Çoruh’un canlandıracağı İskender karakterinin oğlu Yiğit’in öldürülmesiyle başlayan intikam ve aksiyon dolu dizide İskender kendisine bir tetikçi tutarak intikam peşinde koşacak. Uzun yıllar süren Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Şevket Çoruh, Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncu kadrosu içinde kendine yer buldu.

İskender karakterine hayat verecek başarılı oyuncunun performansı diziyi şimdiden öne çıkardı. Dizide ayrıca Hekimoğlu olarak tanıdığımız Timuçin Esen de Korkmaz karakteriyle karşımızda olacak. Genco Özak isminin de Metin karakteriyle oynayacağı resmen belli oldu.

Exit mobile version