Tilbe Saran, “Aile Albümü” Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Tilbe Saran, "Aile Albümü" Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Bu yeni gelişme, Tilbe Saran’ın oyunculuk kariyerindeki yeni bir dönemi temsil ediyor ve “Aile Albümü” dizisinin oyuncu kadrosunun güçlendiğini gösteriyor.

Tilbe Saran, “Aile Albümü” Dizisinin Kadrosuna Katıldı

O3 Medya’nın yeni dizisi “Aile Albümü”, Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’nın başrollerini paylaşacağı bir yapım olarak dikkat çekiyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay oturuyor. Dizi, çocukluk aşkı olan Kılıç (Akın Akınözü) ve Deniz (Aslıhan Malbora) ile onların hikâyelerine eşlik eden çocukluk arkadaşları Behice’nin yaşamını anlatıyor.

Usta Oyuncu Tilbe Saran’ın Yeni Rolü

Son zamanlarda Prime Video’da yayınlanan “Bihter” filmiyle adından söz ettiren usta oyuncu Tilbe Saran, şimdi de “Aile Albümü” dizisinde “Nurten” karakterine hayat verecek. Tilbe Saran, dizide Deniz’in annesi Nurten Ataman rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin çekimlerinin Çanakkale’de yapılması planlanıyor ve oyuncu kadrosu için görüşmeler devam ediyor.

Bu haber, Tilbe Saran’ın oyunculuk kariyerindeki yeni bir adımı temsil ediyor ve “Aile Albümü” dizisinin oyuncu kadrosunun güçlendiğini gösteriyor. Saran’ın tecrübesi ve yeteneği, dizinin hikayesine derinlik katma potansiyeline sahip. Dizi, çocukluk aşkları ve arkadaşlıkları üzerine kurulu bir hikaye sunarak izleyicilere duygusal bir deneyim vaat ediyor.

Exit mobile version