Todd Haynes’ın Yönettiği “May December” Açılış Filmi Olarak 61. New York Film Festivali’nde!

Natalie Portman'ın Başrolünde Yer Aldığı "May December", New York Film Festivali'ne Göz Kamaştıran Bir Başlangıç Yapacak!

Todd Haynes’ın Yönettiği “May December”, 61. New York Film Festivali’nin Açılış Filmi Olacak!

Todd Haynes’ın yönettiği ve Natalie Portman’ın başrolünde yer aldığı “May December” adlı sürükleyici drama filmi, 61. New York Film Festivali’ne nefes kesen bir açılış yapacak. Film at Lincoln Center, festivalin düzenleyicisi olarak, bu yılki etkinliğin başlangıç filmi olarak “May December”ı duyurdu. Cannes Film Festivali’nde büyük ilgi gören bu yapım, 29 Eylül’de Alice Tully Hall’da gerçekleşecek gala ile seyircilerle buluşacak.

Netflix tarafından yayınlanan bu görüntü, Natalie Portman'ı Elizabeth Berry olarak ve Julianne Moore'u Gracie Atherton-Yoo olarak ve "Mayıs Aralık" filminden bir sahnede gösteriyor. New York Film Festivali'ni sürdüren Lincoln Center'daki film, Salı günü yaptığı açıklamada, bu yılki Cannes Film Festivali'nin öne çıkanlarından biri olan "Mayıs Aralık"ının bu yılki baskının açılış gecesi filmi olacağını duyurdu. Gala 29 Eylül'de Alice Tully Hall'da gerçekleşecek. (AP aracılığıyla Francois Duhamel/Netflix)

“May December”da, Natalie Portman, bir oyuncunun rol araştırması için yıllar önce bir skandalı konu alan bir film için hazırlık yapmasını canlandırıyor. Portman, tanınmış bir TV yıldızını canlandırırken, rolünü daha iyi anlayabilmek için Gracie (Julianne Moore) ve onun çok daha genç eşi Joe (Charles Melton) ile vakit geçirmek zorunda kalır. Joe, henüz 13 yaşındayken yaşadıkları yasak ilişki, o dönem ulusal bir olay haline gelmiştir. Filmin hikayesi, gerçek hayatta yaşanmış bir olaydan esinlenerek, Washington Eyaleti’nde bir öğretmenin öğrencisiyle ilişki yaşaması ve sonrasında evlenmesi üzerine kuruludur.

Todd Haynes’ın Yönettiği “May December” Açılış Filmi Olarak 61. New York Film Festivali’nde!

“May December”, hem içerdiği sıradışı hikayeyle hem de başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir yapımdır. Todd Haynes’in yönetmenlik becerisi, filmi seyirciyi etkileyen ve düşündüren bir deneyime dönüştürmüştür. Natalie Portman ve Julianne Moore gibi yetenekli oyuncuların performansları ise filmi daha da çarpıcı hale getirmektedir.

Todd Haynes’ın Yönettiği “May December”, New York Film Festivali’nin Açılışını Yapacak!

61. New York Film Festivali’nde “May December”ın açılış yapacak olması, sinemaseverler için heyecan verici bir haberdir. Bu etkinlik, sinema dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirecek ve izleyicilere unutulmaz bir film deneyimi sunacaktır. Gala, sinemaseverlerin merakla beklediği bir etkinlik olacak ve “May December” ile festivalin başlangıcı büyük bir heyecan yaratacaktır.

Exit mobile version