Tolga Güleryüz’ün eski eşi Zeynep Gülmez kimdir? Zeynep Gülmez ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Tolga Güleryüz’ün eski eşi Zeynep Gülmez kimdir? Zeynep Gülmez ne iş yapıyor, kaç yaşında? Hayatını kaybeden Tolga Güleryüz’ün eski eşi Zeynep Gülmez de merak konusu oldu. Tolga Güleryüz’ün eski eşi Zeynep Gülmez kimdir? Ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Tolga Güleryüz'ün eski eşi Zeynep Gülmez kimdir? Zeynep Gülmez ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Tolga Güleryüz’ün eski eşi Zeynep Gülmez kimdir? Zeynep Gülmez ne iş yapıyor, kaç yaşında? Tiyatro sanatçılarını taşıyan minibüsün Amasya dönüşü tırla çarpışması sonucu büyük bir kazan yaşanırken o minibüste bulunan isimlerden biri de Tolga güleryüz’dü. Hayatını kaybeden Tolga Güleryüz’ün eski eşi Zeynep Gülmez de merak konusu oldu. Tolga Güleryüz’ün eski eşi Zeynep Gülmez kimdir? Ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Tolga Güleryüz'ün eski eşi Zeynep Gülmez kimdir?

Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün kamyonla çarpıştığı trajik kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Zeynep Gülmez'in adı kazanın ardından merak edilen konular arasında Zeynep Gülmez kimdir sorusu da yer aldı.

Türkiye tiyatrocuların minibüste yaşadığı büyük trafik kazasını konuşuyor. Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün tıra çarpması sonucu 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Ölenler arasında Tolga Güleryüz'ün de olduğu son görüntüsü ortaya çıktı. Başarılı tiyatro yapımcısının kazadan saatler önce yine kazada yaralanan ve hastaneye kaldırılan Begüm Öner ile görüntülü görüştüğü öğrenildi.

Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün kamyonla çarpıştığı trajik kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Zeynep Gülmez'in adı kazanın ardından merak edilen konular arasında yer aldı. Peki Zeynep Gülmez kimdir?

Tolga Güleryüz – Zeynep Gülmez evliliği

Trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro yönetmen Tolga Güleryüz, 2015 yılında oyuncu Zeynep Gülmez ile evlenmişti. İki isim evliliklerini 2017 yılında anlaşmalı şekilde noktalamıştı.

Zeynep Gülmez'in doğum tarihi: 10 Temmuz 1974 (48 yıl yaşında), Bursa

Exit mobile version