Türkiye güzeli Nursena Say’ın sevgilisi kim? Nursena Say aşkını ilan etti!

Türkiye güzeli Nursena Say’ın sevgilisi kim? Nursena Say aşkını ilan etti! Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, sosyal medya hesabından aşkını ilan etti. Mersin’de doğup büyüyen, 18 yaşında üniversite için İstanbul’a gelen, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu olan 24 yaşındaki Türkiye güzeli, avukat sevgilisiyle fotoğrafını paylaşıp, duygularını dile getirdi.

Türkiye güzeli Nursena Say’ın sevgilisi kim?

Miss Turkey 2022 güzelleri sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Çocukluğundan beri mimar olmak isteyen, bir yıldır mimarlık yapan Nursena Say, Türkiye güzeli seçildiği yarışma sonrası Milliyet Cadde’den Sercan Kısmet’e çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

1.80 boyunda olan Nursena Say, “Kendinizi Türkiye’nin en güzel kızı olarak görüyor musunuz?” sorusuna şu cevabı vermişti:ecek insanlar varsa, bu yarışmaya katılabilirler. İnsanlar dış görünüşümüze bakarak seçildiğimizi düşünüyorlar ve küçümsüyorlar. Buna çok karşıyım. Sadece uzun boylu kızların seçildiği zannediliyor.

Türkiye güzeli Nursena Say’ın sevgilisi kim? Nursena Say aşkını ilan etti!

Estetiğim yok!

“Estetiğe karşı mısınız?” sorusu üzerine tescilli güzel, “Estetiğim yok ama karşı da değilim. İnsanlar istediğini yapabilir. Bazıları göz altı torbalarımın olduğunu yazıyor. Onlarla da çok mutluyum” ifadelerini kullanmışt

Sosyal medyada bazı kullanıcıların, “Nasıl birinci oldu?” şeklinde eleştiriler yaptığı Say, “Dışarıdan gelen ‘Bu kızın ağzı böyle ve yüzü böyle’ gibi yorumlara yapacak bir şeyim yok. Böyle yaratıldım. Bedenimle mutluyum. O yüzden o yorumlar beni etkilemiyor. İsteyen istediğini söylesin, önemli olan benim kendimle mutlu olmam” şeklinde konuşmuştu.

 

Exit mobile version