Türkiye’nin en büyük erkek güzellik merkezi Oktay Kaynarca’nın katılımı ile hizmete açıldı

Türkiye'nin en büyük erkek güzellik merkezi Oktay Kaynarca'nın katılımı ile hizmete açıldı

Türkiye’nin en büyük erkek güzellik merkezi olan ‘Aris Ezgi Doğan Men’, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın katıldığı törenle hizmete açıldı.
Türkiye’nin en değerli güzellik ve estetik işaretlerinden biri olan ve Türkiye’nin 75 ayrı merkezki şubesinde 3 bin 700 kişiye istihdam sağlayan ‘Aris Ezgi Doğan Güzellik ve Estetik Merkezi’nin sadece erkeklere hizmet veren mağazası Ankara Çukurambar’da hizmete açıldı. Türkiye’nin en büyük erkek güzellik merkezi özelliğine sahip olan Aris Ezgi Doğan Men mağazasının açılışına ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı. 75 odasında bulunan ve 260 estetisyen uzmanın görev yapacağı güzellik merkezindeki erkeklere özel buz epilasyon, iğneli epilasyon, bölgesel incelme, çatlak tedavisi, leke sivilce doku bölgeleri, kalıcı makyaj, saç modeliu, sakal bıyık mimarisiu gibi hizmetler verilecek.

“Herkesin gelmesini görmek gerekiyor”
Açılışa yoğun istek üzerine davet sağlayan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, açılış koridorunu kestikten sonra güzellik merkezini gezdi. Kaynarca’nın yaptığı konuşmada, “Güzellik merkezini gezerken gerçekten çok beğendim. Ben kedine hiç o kadar özen gösteren bir adam olmadım ama kendine özen göstermeyi düstur edinen arkadaşlar için güzel bir merkez olmuş. Herkesin gelmesi gerekiyor. Burada rahatlamalarını yaptırabilecekleri bir merkez olmuş. Hayırlı uğurlu olsun, başka şehirlerde de devamı gelecekmiş galiba. Biz ilkinin çerçevesini kestik. Bundan sonrasının devamının getirilmesini diliyoruz. 75 tane şube daha lazımmış” ifadeleri kullanıldı.

“Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’yla beraber lansmanımızı yaptık”
Türkiye’de ilk ve tek kadınlar özel VİP hizmet sunan merkezden gidileceğini söyleyen Ezgi Doğan ise, “İlk defa Ankara Çukurambar mağazamızda hem akademimiz hem de kadınlar VİP hizmet sunduğumuz Aris Ezgi Doğan mağazamızın dışında bir de ‘Men’ mağazamızı ekledik. Bugünün ünlü oyuncusu Oktay Kaynarca’yla birlikte lansmanımızı yaptık. İnanılmaz bir talep vardı. Kendisi çok fazla isteniyordu. Biz de kendimizi kırmadık ve aldığımız gibi 260 uzman estetisyen ile beraber VİP hizmet sınacağımız merkezimizi bugün açtık” amacında bulundu.

“Kadınlara uygulanan tüm uygulamalar erkek mağazası için de geçerli olacak”
Hizmetler konusunda kadın erkek ayırmayı yapmadıklarını söyleyen Doğan, “Kadınlara uygulanan tüm uygulamalar erkek mağazası için de geçerli olacak. Çatlak tedavileri, cilt uygulamaları, lazer uygulamaları, bölgesel incelme, dolgu, botoks gibi tüm işlemlere yöneliktir. Biliyorsunuz ki aynı zamanda bir poliklinik kurumu ve burası için yetiştireceğimiz binlerce erkek uzmanımıza da iş istihdamı sunmak için elverişli bir merkez olacak” şeklinde konuştu.

Exit mobile version