Tutsak dizisinde Alara kimdir, gerçek adı ne?

Tutsak dizisinde Alara kimdir, gerçek adı ne?

ATV’nin yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan “Tutsak” dizisinde Alara karakterini Sümeyra Koç canlandıracak. Alara, dizide genç ve yakışıklı iş adamı Onur’un kardeşi olarak tanıtılıyor. Zengin ve popüler bir kadın olan Alara’nın, suikasttan kurtulan Zeynep Öğretmen ile nasıl bir ilişkisi olacağı merak ediliyor.

Sümeyra Koç Kimdir?

Sümeyra Koç, 27 Şubat 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuş ve 2023 yılı itibarıyla 36 yaşındadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olmuş, Avrupa Üniversitesi’nde eğitim aldıktan sonra Türkiye’ye dönmüş ve oyunculuk yapmaya karar vermiştir. Craft Oyunculuk Atölyesi ve Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk dersleri almıştır. İlk oyunculuk deneyimini “Galip Derviş” dizisi ile yaşamıştır.

Sosyal Medya ve Özel Hayat

Sümeyra Koç, Instagram’da @sumeyrakoc kullanıcı adıyla yaklaşık 120 bin takipçiye sahiptir. Medyada ve sosyal medya hesaplarına göre, Hamdi Can Çöl ile sevgili olduğu belirtiliyor.

Dizi Kadrosu ve Gelecek Planları

“Tutsak” dizisinin oyuncu kadrosunda Aytaş Şaşmaz, Hilmi Cem İntepe, Hayal Köseoğlu, Şifanur Gül, Sacide Taşener gibi isimler yer alıyor. Dizi, Kore yapımı “The Last Empress” dizisinden uyarlanmıştır ve ARC Film tarafından yönetilmektedir.

Exit mobile version