TV8’in yeni dizisi Aşka Düşman konusu ve oyuncularıyla hayli iddialı

TV8'in yeni dizisi Aşka Düşman konusu ve oyuncularıyla hayli iddialı

TV8’in yeni dizisi Aşka Düşman konusu ve oyuncularıyla hayli iddialı görünüyor. İşte yeni dizi hakkında merak edilenler ve son güncel bilgiler.

Acunmedya’nın Yeni Dizisi: “Aşka Düşman”

Acunmedya’nın bu sezon izleyiciyle buluşacak olan yeni dizisi “Aşka Düşman”ın afişi yayınlandı. Dizi, tv8 ekranlarında yayınlanacak ve oldukça iddialı görünüyor.

Dizi Detayları ve Kadro

Dizinin yönetmenliğini Mesude Erarslan üstlenirken, senaryosu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur tarafından yazılıyor. Dizi, aşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci karakterinin (Buse Meral) doktor Uygar’la (Cem Yiğit Üzümoğlu) yaşadığı tutkulu aşk hikayesini konu alıyor.

Güçlü Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosu oldukça geniş ve renkli. Başrollerini Nazan Kesal ve Buse Meral paylaşırken, kadroda Merve Nur Bengi, Esra Ruşan, Ebru Aykaç, Bedia Ener, Barış Aytaç, Bihter Dinçel, Lavinya Ünlüer, Beste Kanar, Pelin Bahsi, Mehmet Çepiç, Jale Yücel, İbrahim Şahin, Mustafa Arhan, Berkan Bulut ve Sermet Yeşil gibi isimler de yer alıyor.

Bu dizi, Acunmedya’nın bu sezon imza attığı tek dizi olarak dikkat çekiyor ve güçlü kadrosuyla izleyiciyi ekrana kilitlemeyi hedefliyor.

Exit mobile version