Twilight dizisi ne zaman yayınlanacak? Netflix’te mi olacak?

Twilight dizisi ne zaman yayınlanacak? Netflix'te mi olacak?

Twilight dizisi ne zaman yayınlanacak? Netflix’te mi olacak? Twilight filmleri, geniş izleyici kitlesine hitap ederek Hollywood’un gişe rekortmeni oldu. Serinin yazarı Stephenie Meyer’ın da yer alacağı bir dizi uyarlaması yapılacak. Ancak, hangi platformda yayınlanacağı henüz bilinmiyor ve dizi şu anda erken aşamada. Filmlerin haklarını elinde bulunduran Lionsgate şirketinin CEO’su Jon Faltheimer, 2017’de “anlatılacak çok hikaye var” sözleriyle bir diziye işaret etmişti.

Twilight dizisi ne zaman yayınlanacak?

Geçtiğimiz yıllarda Twilight film serisi, geniş bir izleyici kitlesine hitap ederek Hollywood’un gişe rekortmeni oldu. Bu serinin yazarı Stephenie Meyer’ın da dahil olduğu bir dizi uyarlaması yapılacak. Ancak, henüz hangi platformda yayınlanacağı bilinmiyor ve dizi şu anda erken aşamada.

Twilight serisi, genç yetişkinlerin ilgisini çeken bir romantik-fantastik seridir. Seri, Bella Swan adında sıradan bir lise öğrencisi ile Edward Cullen adında bir vampir arasındaki yasak aşkı konu alıyor. Kitap serisi, 2005 yılında yayınlanmaya başladı ve büyük bir ticari başarı elde etti.

2008 yılında serinin ilk kitabından uyarlanan Twilight filminin gösterime girmesiyle, seriye olan ilgi daha da arttı. Film, dünya genelinde 3,3 milyar dolar hasılat yaparak birçok ülkenin gişe rekorlarını kırdı. 2012 yılında serinin son filmi gösterime girdi ve serinin hayranlarına veda etti.

Ancak, 2017 yılında filmlerin haklarını elinde bulunduran Lionsgate şirketinin CEO’su Jon Feltheimer, “Anlatılacak çok hikaye var” sözleriyle bir diziye işaret etti. Bu sözler, Twilight hayranlarını heyecanlandırdı ve bir dizi uyarlamasının yapılacağına dair beklentileri artırdı.

Daha sonra, 2020 yılında, serinin yazarı Stephenie Meyer, sosyal medya hesabından bir diziye işaret eden bir gönderi paylaştı. Paylaşım, Twilight hayranlarını bir kez daha heyecanlandırdı ve bir dizi uyarlamasının yapılacağına dair beklentileri artırdı.

Sonunda, 2022 yılında, The Hollywood Reporter, Twilight’ın bir dizi uyarlamasının yapıldığını ve bu dizinin Lionsgate tarafından çekileceğini duyurdu. Dizinin hangi platformda yayınlanacağı henüz belirsiz olsa da, dizinin şu anda erken aşamada olduğu belirtiliyor.

Twilight hayranları, dizinin ne zaman yayınlanacağı ve hangi platformda yayınlanacağı hakkında meraklılar. Ancak, serinin yazarının da dahil olduğu bu dizi, Twilight hayranları için heyecan verici bir gelişme olarak görülüyor.

Exit mobile version