Üç Kız Kardeş dizisinde Kartal kimdir, gerçek adı ne?

Üç Kız Kardeş dizisinde Kartal kimdir, gerçek adı ne? Gökberk Demirci, Kanal D ekranlarındaki sevilen dizi “Üç Kız Kardeş”te Kartal karakterini canlandıracak olan karizmatik oyuncu. Kartal, zengin ve başarılı bir iş adamıdır. Dizinin oyuncu kadrosunda İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, Lara Domaç, Serhat Parıl ve Seda Aydoğan gibi isimler bulunuyor. Senarist kadrosunda Eda Teksöz ve Nilüfer Özçelik yer alıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde Kartal kimdir?

Dizide Kartal karakterine hayat veren ve gerçek adı Gökberk Demirci olan oyuncu, 20 Ekim 1989 İzmit doğumlu. Boyu 181 cm, ağırlığı 78 kg’dır. Oyunculuk eğitimini Cengiz Küçükayvaz tiyatrosunda almış ve ilk profesyonel oyunculuk deneyimini “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” dizisi ile yaşamıştır. İnstagramda @gokberkdemirci kullanıcı adıyla yer alan Demirci, yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunuyor ve Özge Yağız ile ilişkisi bulunmaktadır.

Gökberk Demirci, Kanal D ekranlarındaki popüler dizi “Üç Kız Kardeş”te zengin ve başarılı bir iş adamı olan Kartal karakterini canlandıracak karizmatik oyuncu.

Üç Kız Kardeş dizisinde Kartal kimdir, gerçek adı ne?

Dizinin yapımı Süreç film tarafından üstlenilmiş ve her salı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda birçok ünlü isim bulunuyor, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, Lara Domaç, Serhat Parıl ve Seda Aydoğan gibi. Senarist kadrosunda ise Eda Teksöz ve Nilüfer Özçelik yer alıyor.

Gökberk Demirci, 1989 yılında İzmit’de doğdu ve Adanalı asıllı. 181 cm boyunda ve 78 kg ağırlığındadır. Oyunculuk eğitimini Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu’nda aldı ve ilk profesyonel oyunculuk deneyimini “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” dizisinde yaşadı. İnstagram’da @gokberkdemirci kullanıcı adıyla yer alan Demirci, yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunuyor ve Özge Yağız ile ilişkisi bulunmaktadır.

Kartal karakterinin diziye katılmasıyla birlikte düzenin bozulacağı ve Gökberk Demirci’nin performansının izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanacağı bekleniyor.

Exit mobile version