Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan’ı Özgü Kaya sesi ve şarkılarıyla büyüledi

Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan’ı Özgü Kaya sesi ve şarkılarıyla büyüledi. Üç Kız Kardeş dizisi, Kanal D’de yayınlanıyor ve yapımı Süreç Film tarafından yapılıyor. Dizi, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır ve yapımcılığı Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu tarafından yapılmıştır. Dizinin başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya bulunur. 46. bölümde, Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya, şarkısı ile izleyiciyi duygusal anlara sürükleyecektir. Türkan, Somer’in yardımıyla geçirdiği zor günleri atlatacak ve ikilinin ekrana gelecek romantik anları Türkan-Somer aşkını yeniden yaşatacak. Dizi her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan’ı Özgü Kaya sesi

Dizinin Konusu Üç Kız Kardeş, Kanal D’de yayınlanan ve Süreç Film tarafından üretilen bir dizidir. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır ve yapımcılığı Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu tarafından yapılmıştır. Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya bulunur.

Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya sesi ve şarkılarıyla büyüledi

Dizinin 46. bölümde, Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya, kendi sesinde şarkı söyleyecek ve Sezen Aksu’nun “Büklüm Büklüm” şarkısını söyleyecektir. Bu anlar izleyiciyi duygusal anlara sürükleyecektir. Türkan, Somer’in yardımı ile geçirdiği zor günleri atlatacak ve ikilinin ekrana gelecek romantik anları Türkan-Somer aşkını yeniden yaşatacak.

Oyuncu kadrosu

Yönetmenliği Eda Teksöz Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz bulunur ve senaryosu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik tarafından yazılmıştır. Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler bulunmaktadır: Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Eren Ören, Ayça İnci ve Güldestan Yüce.

Her Salı 20.00’de Kanal D’de Üç Kız Kardeş, her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanıyor ve izleyiciler tarafından oldukça izleniyor. Dizi, duygusal ve romantik anların yanı sıra başarılı oyuncuların performansları ile de dikkat çekiyor.

Exit mobile version